Ochrana osobních údajů

Jako správce osobních údajů podle čl. 26 Nařízení, zpracovávám osobní údaje v případě vaší poptávky služeb ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob
v souvislosti se zpracováním osobních údajů následující osobní údaje:

• jméno a příjmení
• e-mail
• telefon
• text zprávy

méno, příjmení, e-mailovou adresu, telefon je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje čl. 6. odst. 1 písm. b) Nařízení.

Tyto osobní údaje budu zpracovávat po dobu jednání o objednávce mezi vámi a mnou, nejdéle 1 rok od vaší poptávky či naší poslední komunikace (automatický výmaz), pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

Zpracování osobních údajů provádím já David Smák IČ: 04702590, sídlem: Jana Palacha 160, 284 01 Kutná Hora, Osoba zapsaná – Úřad příslušný podle §71 odst.2 živnostenského zákona: Městský úřad Kutná Hora

Ke zpracování těchto údajů využívám výhradně aplikace Gmail, Google Drive a Google Sheets, jenž využívám jako součást balíku Google Suite.

Podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

• požadovat po mě informace o tom, jaké vaše osobní údaje zpracovávám, případné žádat jejich kopii
• požadovat po mě vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
• vyžádat si přístup k těmto údajům aktualizovat je či opravit,
• požadovat výmaz těchto osobních údajů – bude proveden jen v případě, že oprávněný zájem nepřevažuje nad vaší ochranou soukromí,
• v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se prosím obraťte nejprve na mě nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Stanu se spolehlivým partnerem v online světě. Bohaté zkušenosti mám z předních agentur a z desítek realizovaných projektů. 

David Smák | © Copyright 2021 |

Ochrana osobních údajů

Jako správce osobních údajů podle čl. 26 Nařízení, zpracovávám osobní údaje v případě vaší poptávky služeb ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob
v souvislosti se zpracováním osobních údajů následující osobní údaje:

• jméno a příjmení
• e-mail
• telefon
• text zprávy

méno, příjmení, e-mailovou adresu, telefon je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje čl. 6. odst. 1 písm. b) Nařízení.

Tyto osobní údaje budu zpracovávat po dobu jednání o objednávce mezi vámi a mnou, nejdéle 1 rok od vaší poptávky či naší poslední komunikace (automatický výmaz), pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

Zpracování osobních údajů provádím já David Smák IČ:04702590, sídlem: Jana Palacha 160, 284 01 Kutná Hora, Osoba zapsaná – Úřad příslušný podle §71 odst.2 živnostenského zákona: Městský úřad Kutná Hora

Ke zpracování těchto údajů využívám výhradně aplikace Gmail, Google Drive a Google Sheets, jenž využívám jako součást balíku Google Suite.

Podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

• požadovat po mě informace o tom, jaké vaše osobní údaje zpracovávám, případné žádat jejich kopii
• požadovat po mě vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
• vyžádat si přístup k těmto údajům aktualizovat je či opravit,
• požadovat výmaz těchto osobních údajů – bude proveden jen v případě, že oprávněný zájem nepřevažuje nad vaší ochranou soukromí,
• v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se prosím obraťte nejprve na mě nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Stanu se spolehlivým partnerem v online světě. Bohaté zkušenosti mám z předních agentur a z desítek realizovaných projektů.